Нападателят на Рома Пауло Дибала все още има шанс да

...
Нападателят на Рома Пауло Дибала все още има шанс да
Коментари Харесай

Още има шанс за Дибала да играе на Световното

Нападателят на Рома Пауло Дибала към момента има късмет да се възвърне в точния момент за Световното състезание в Катар. Днес той мина на ядрено-магнитен резонанс, който сподели, че 28-годишният футболист има разтежение на бедрен мускул. Според прогнозите той ще бъде отвън игра сред 4 и 6 седмици, оповестява " Скай Италия ".

Световните финали в Катар стартират на 20 ноември, тъй че на хартия Дибала към момента има вяра да попадне измежду избраниците на селекционера на Аржентина Лионел Скалони. Това обаче по-скоро би се случило, в случай че играчът успее да се възвърне в границите на не повече от месец.

Дибала ще мине на нови прегледи идната седмица, които да покажат дали възобновяване му върви по проект. Междувременно той към този момент стартира рехабилитационната си прграма.

Аржентинецът се контузи много неуместно по време на мача с Лече до момента в който изпълняваше дузпата за 2:1, с която отборът му завоюва дуела. По всичко проличава, че треньорът на " вълците " Жозе Моуриньо ще се окаже прав и Дибала няма да играе за отбора в оставащите мачове до края на годината. Това не е добра вест за римляните, защото точно Дибала е водещият голмайстор на отбора със 7 гола в 11 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР