Нападателят на Рома Пауло Дибала получи нова контузия след грубо

...
Нападателят на Рома Пауло Дибала получи нова контузия след грубо
Коментари Харесай

Пауло Дибала под въпрос за дербито с Милан

Нападателят на Рома Пауло Дибала получи нова травма след жестоко нарушаване от някогашния състезател на Лудогорец Хосе Луис Паломино при загубата на " вълците " от Аталанта с 1:3. Аржентинецът лекуваше разтежение в бедрото и влезе като запаса при 0:1, а малко преди края бе повален от Паломино пред дъгата на наказателното поле. Дибала доигра дуела, само че очевидно накуцваше и на процедура се изолира от играта до края на мача. Според вестник " Ил Темпо " звездата на Рома е с навехнат гален и ще бъде отвън терените в идващите седмици.

Защитникът Диего Йоренте също получи травма при единоборство с Дуван Сапата. Бранителят е с разтежение на бедрен мускул и трябваше да излезе от терена.

Това е следващ удар за Рома тъкмо преди най-важните мачове за сезона. Извън игра поради контузии са още Крис Смолинг, Джини Вайналдум и Рик Карсдорп.

" Мисля, че всеки треньор, даже и в най-богатите клубове, ще има проблем, когато има толкоз контузени. За някои тимове това е дребен проблем, за нас е голям проблем ", сподели старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо.

" Смолинг си е Смолинг, Диего Йоренте се приспособява доста добре и в този момент той също е навън. Очевидно ще бъде доста мъчно за нас ", добави португалецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР