Нападателят на Рома Един Джеко призна, че е останал поласкан

...
Нападателят на Рома Един Джеко призна, че е останал поласкан
Коментари Харесай

Джеко: Благодаря на Челси, но Рома е моето семейство

Нападателят на Рома Един Джеко призна, че е останал поласкан от интереса на Челси, само че не съжалява, че прехвърлянето му на “Стамфорд Бридж” не се реализира. Босненският национал изясни пред медиите в родината си за какво е отказал да се върне в Англия, където към този момент игра с екипа на Манчестър Сити.

“Мога да потвърдя само, че имаше договаряния. В пресата се появиха доста спекулации и откровени неистини. Уважавам Челси като клуб и бях поласкан от желанието им да ме привлекат. Аз обаче съм благополучен в Рома. Този тим се трансформира в мое семейство и е неделима част от живота ми. От първия ден бях признат по метод, който не мога да опиша и в никакъв случай няма да не помни. Някои от най-щастливите ми моменти са свързани с Рома и с града, да вземем за пример раждането на двете ми деца”, показа Джеко.

“Вярвам, че в Рим ми предстоят още доста хубави мигове. Радвам се, че ще продължа да нося екипа на тима, който обичам. Разочароващо е, че сме в неприятна форма и от много време не сме побеждавали, само че ни липсваше шанс в множеството мачове. Мисля, че имаме класата и характера да излезем от кризата”, оптимист е Джеко.

“Всички работим крепко, с цел да се върнем към успехите. Разбира се, няма да е елементарно. Аз персонално не съм удовлетворен от себе си, тъй като предишния сезон бях топреализатор, а в този момент не отбелязвам толкоз доста. Важното е обаче тимът да печели”, сподели още таранът на “вълците”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР