Нападателят на Реал (Мадрид) Винисиус Жуниор призна как помага за

...
Нападателят на Реал (Мадрид) Винисиус Жуниор призна как помага за
Коментари Харесай

Винисиус помогнал за привличането на Белингам в Реал

Нападателят на Реал (Мадрид) Винисиус Жуниор призна по какъв начин оказва помощ за селекцията на клуба. Бразилецът направи това в интервю за " Франс Футбол ", в което описа, че е убеждавал Джуд Белингам да премине на " Сантиаго Бернабеу ". Той също показа, че има предпочитание да играе дружно с Килиан Мбапе.

" На Джуд му пращах известия в продължения на месеци. Казах му: Това е най-хубавият тим в света. Знаех, че други тимове го желаеха. Станахме другари с Жуни (Калафат, основният скаут на Реал) и той знае, че в случай че мога да оказа помощ малко, ще го направя. Направих същото и с Камавинга. Пращах му известия, той пристигна и завоюва Шампионската лига. Да се надяваме, че същото ще се случи и с Джуд ", показа Винисиус.

Естествено, той бе запитан дали прави същото и с Мбапе, на което Винисиус отговори:

" Не, това е друго. Килиан е различа обстановка. При Джуд знаех, че може да смени клуба това лято и стана съвършено, че се случиха по този метод нещата. Но всеки желае да играе с Килиан. Надявам се, че ще се случи един ден. Той е един от най-хубавите в света, евентуално най-хубавият в миг. Той е на друго равнище от останалите ".
 Оприличиха Винисиус на Пинокио
Оприличиха Винисиус на Пинокио

Във Валенсия настояват, че бразилецът е лъжец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР