Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор не е останал длъжен

...
Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор не е останал длъжен
Коментари Харесай

Винисиус към играчи на Майорка: Толкова сте смотани, че ще трябва да си намерите друга работа

Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор не е останал задължен на Пабло Мафео и Антонио Раийо от отбора на Майорка, които цялостен мач бяха в борба с него. В неделния следобяд първенецът на Ла Лига загуби визитата си на острова с 0:1 в мач, в който грубостите против бразилеца взеха връх. Общо играчите на Майорка направиха рекордните за сезона в Испания 29 фала, а 10 от тях бяха единствено против Вини Жуниор. 

Мафео и Раийо бяха най-дейни в провокациите, само че съгласно “Ел Чирингито ” южноамериканецът е намерил метод да им се подиграе.

“Толкова сте смотани, че когато спрете с футбола, ще би трябвало да си намерите друга работа, тъй като в никакъв случай няма да имате парите, които аз имам ”, били част от репликите, които Винисиус е отправил по адрес на двамата футболисти на Майорка.

Специално състезателят на Реал и капитана на противника Антонио Раийо се бяха скарали още по време на есенния мач сред двата отбора, който “белите ” завоюваха с 4:1.
 " Целувай емблемата " - капитанът на Майорка се подигра с Винисиус Жуниор
Раийо е на 31 години и е в клуба от седем сезона насам, само че в никакъв случай не е бил звезда. Мафео пък е на 25 години и преди време беше благосъстоятелност на Манчестър Сити, само че няма нито един мач за отбора в Премиър лийг.
 Рекорден брой нарушавания против Винисиус, Майорка отвя цялата Ла Лига по неучтивост Рекорден брой нарушавания против Винисиус, Майорка отвя цялата Ла Лига по неучтивост
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР