Нападателят на Реал Мадрид Родриго говори за слуховете за евентуален

...
Нападателят на Реал Мадрид Родриго говори за слуховете за евентуален
Коментари Харесай

Родриго: Колкото по-скоро Мбапе се присъедини към Реал Мадрид, толкова по-добре

Нападателят на Реал Мадрид Родриго приказва за слуховете за възможен трансфер на нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе в испанския гранд.

„ За мен Мбапе е десетка, феномен. Той е един от най-хубавите играчи. Сега имаме потребност от футболист за неговата позиция. Килиан в действителност желае да премине в Реал Мадрид. Но в този момент той има контракт с ПСЖ, би трябвало да го съблюдава. Мисля, че колкото по-скоро Мбапе премине в Реал Мадрид, толкоз по-добре. Но в случай че той не бъде притеглен, тогава има други играчи. Решението ще бъде на Флорентино Перес и Карло Анчелоти “, съобщи Родриго пред COPE.

Мбапе можеше да премине в Реал Мадрид през лятото на 2022 година като свободен сътрудник, само че в последния миг удължи съглашението си с парижкия клуб. Нападателят е уведомил управлението на французите за нежеланието да задейства опцията за продължение на контракта до лятото на 2025 година

От ПСЖ са се свързали с Реал Мадрид, с цел да обсъдят продажбата на играча.

През сезон 2022/23 Мбапе записа 43 мача за ПСЖ във всички шампионати, като означи 41 гола и направи 10 асистенции. Цената на 24-годишния французин съгласно портала Transfermarkt се прави оценка на 180 милиона евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР