Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович е силно заинтригуван от

...
Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович е силно заинтригуван от
Коментари Харесай

Лука Йович чака обаждане от Милан

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович е мощно заинтересован от опцията да премине в състава на Милан от лятото. В последните дни се заприказва, че " росонерите " са го набелязали като евентуален заместител на Златан Ибрахимович, чието бъдеще на " Сан Сиро " е много нестабилно. Сърбинът на драго сърце би приел вероятно предложение от страна на миланския гранд, написа todofichajes.com.

22-годишният Йович пристигна с огромни упования в Реал, само че по този начин и не съумя да покаже най-хубавото от себе си от началото на сезона на " Бернабеу ". Затова той е податлив да потърси ново предизвикателство, даже в случай че би трябвало да отиде някъде чартърен за един сезон, само че да опита да рестартира кариерата си.

Твърди се, че Йович към този момент е провел диалог със своя добър другар Анте Ребич, с цел да го разпита за Милан. Хърватинът наподобява е бил много безапелационен и е съумял да заинтригува нападателя с опцията да поеме в посока Милано.

За момента обаче ползата на Милан към Йович е в напълно начална фаза. Тепърва предстоят тежки договаряния с Реал Мадрид, който надали елементарно ще пусне нападателя, за който влага 60 милиона евро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР