Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо сподели откровено в интервю

...
Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо сподели откровено в интервю
Коментари Харесай

Роналдо: На 20 правех неща, които сега не умея

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо показа искрено в изявление за списанието GQ, че възрастта си споделя думата. На 5 февруари петкратният притежател на Златната топка навърши 33 и призна, че 20 години е можел да прави неща, които в този момент не съумява.

„ Животът е предизвикателство от всяка позиция. Опитвам се да съм в добра форма, тъй като това е значимо за специалността ми. Трябва да съм на 100 %. За мен този въпрос е значим. За да държа това равнище, върша саможертви. Има неща, които можех да върша на 20 години, само че в този момент не умея. Опитвам се да намеря салдото. Става дума за дребни елементи, които имат решаваща роля “, разяснява голмайсторът.

Семейната идилия на Роналдо

„ Имам упоритости, доста упоритости. Хората би трябвало да преследват фантазиите си. Аз следвах моите и не преставам да го върша, с цел да се усъвършенствам и да реализирам още цели. Имах паметни мигове до в този момент, не мога да посочи един или два. Опитвам се да се съсредоточвам повече в сегашното, не толкоз върху предишното “, прибавя португалецът.

Искрено и напълно персонално: Роналдо за най-хубавото, което му се е случвало в живота
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР