Нападателят на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо е в елита на

...
Нападателят на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо е в елита на
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо вярва, че може да играе до 41 години

Нападателят на " Реал " (Мадрид) Кристиано Роналдо е в елита на международния футбол повече от 15 години, само че не мисли да забавя темпото. Португалецът, който в събота ще играе на шестия си европейски край, разгласи, че физическата му подготовка му разрешава да бъде на равнище дълги години.

" В момента моята биологична възраст е 23 години ", разгласи петкратният притежател на " Златната топка " в испанската телевизионна стратегия " Ел Чирингито ".

Преди няколко месеца същото сподели и отчет на треньорския щаб на " Реал ". Според него физическите резултати на Роналдо са сравними с тези на 23-годишен деен състезател. Нападателят има едвам 7% подкожни мазнини и 50% от тялото му е мускулна маса. Обикновено тялото на футболистите е формирано от към 10-11% подкожни мазнини и рядко мускулната им маса надвишава 46%.

" Все още имам доста време пред себе си и мисля, че мога да играя до 41 години. Чувствам се добре, благополучен и не мога да се оплача. Ще играем още един край в събота и почитателите са зад Кристиано ", добави нападателят.
" Lo de @Cristiano NO ES SÓLO CUESTIÓN de DINERO. Ganó el Balón de Oro y Florentino HABLÓ DE NEYMAR ". @EduAguirre7, en #ElChiringuitoDeMegapic.twitter.com/uilHXJ7DQj
— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) May 23, 2018

Той е голмайстор на Шампионската лига през последните шест години, а през този сезон има 15 гола в 12 мача. Ако вкара на " Ливърпул " в събота, Роналдо ще стане първият футболист с голове на четири финала в шампионата.

" Тук съм от осем години и хората непрекъснато споделят по какъв начин ще дойдат други 50 играчи и ще ме заменят, само че това не се случва. В " Реал " не престават да са най-хубавите играчи в света и те вземат решение финалите. Мога да отлича Бейл, Бензема, Лукас Васкес и Марко Асенсио. Те са от най-хубавите ", сподели Роналдо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР