Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема ще получи наградата на

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема ще получи наградата на
Коментари Харесай

В Испания връчват на Бензема награда за цялостен принос на фона на засилващите се спекулации за напускането му

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема ще получи премията на вестник “Марка ” - “Легенда ”, която се връчва на спортисти, които са останали в историята със своите достижения и кариери на високо равнище. Френското острие ще я получи в четвъртък на публична гала, на която ще участват и доста публични лица, а също и представители на Реал Мадрид. 
 Спортният министър на Саудитска Арабия: Меси и Бензема? Да изчакаме клубовете да ги разгласят Спортният министър на Саудитска Арабия: Меси и Бензема? Да изчакаме клубовете да ги разгласят
Наградата идва на фона на все по-засилващите се спекулации, че Карим Бензема, който е притежател и на “Златната топка ”, ще напусне Реал Мадрид през идното лято и ще поеме към шампионата на Саудитска Арабия. Информациите в пресата настояват, че първенците от Ал-Итихад са отправили впечатляващата оферта от 100 милиона евро на сезон към Бензема, който към момента не е преподписал своя контракт с “лос бланкос ” и може да напусне като свободен сътрудник след няколко седмици.
 Личният треньор на Бензема също загатна, че нападателят си потегля от Реал Личният треньор на Бензема също загатна, че нападателят си потегля от Реал
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР