Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема може да си тръгне

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема може да си тръгне
Коментари Харесай

Задава се интересен бартер между Реал и ПСЖ

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема може да си тръгне от клуба, в случай че той притегли през лятото Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен, написа "Ел Насионал ". Макар да прави следващ мощен сезон със 17 гола в 20 мача в Ла лига, в медиите не стопира да се приказва, че Флорентино Перес желае да притегли младият френски гений, откакто като че ли се е отказал от Ерлинг Халанд.

34-годишният французин е наясно, че в случай че това се случи, той ще получава много по-малко шансове за изява и няма желание да седи на скамейката.

Французинът има контракт с Реал до лятото на 2023 година. Желанието на Флорентина Перес е да удължи договора му и по този начин да си подсигурява, че Бензема ще приключи кариерата си на "Сантиаго Бернабеу ". На този стадий обаче футболистът не бърза да преподписва и желае да изчака, с цел да види какво ще се случи през лятото.

Твърди се, че нападателят има интерес да облече екипа на Пари Сен Жермен, изключително в случай че се потвърдят информациите, че след края на сезона клубът ще размени Маурисио Почетино със Зинедин Зидан. Двамата към този момент работиха дружно на "Сантиаго Бернабеу " и Бензема с наслада би играл още веднъж под управлението на френската легенда.

Иначе Бензема кара 13-ата си година с екипа на Реал, откакто бе притеглен от Лион през 2009 година. До момента той има 586 мача и 303 гола за "Белия балет " във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР