Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема е искал да се

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема е искал да се
Коментари Харесай

Бензема искал да се връща в Лион заради Моуриньо

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема е желал да се върне в родния си клуб Лион през сезон 2010/11, когато имаше сложен интервал под управлението на Жозе Моуриньо. Това разкри сътрудникът на футболиста Карим Джазири. Както е известно, през лятото на 2009 година точно “хлапетата” продадоха голмайстора на мадридчани за сумата от 35 млн. евро.  Перес: Зидан е небесна благословия, Карим Бензема заслужава " Златната топка " “Днес, в обстановката, в която се намира в Реал Мадрид, той е на върха на това, което един футболист може да желае. Да играеш в Реал, да си доста непосредствен с треньора, да си обожаван от почитателите. В момента не се планува негово завръщане в Лион. Въпреки това, откогато напусна Лион, Карим има едно предпочитание - да се върне в клуба. Дали това ще го направи като футболист… Карим към момента съжалява, че не стигна по-далече в Шампионската лига с Лион.
Un retour de Karim @Benzema à Lyon?@KDjaziri, son ancien agent, l'a évoqué ce mercredi dans l'émission #OLNS avec @barthruzza!

Vous pouvez revoir l'émission sur OLPLAY https://t.co/4uI49QlBFb pic.twitter.com/5V9NZxt6jl
— OLTV (@OLTV_officiel) July 16, 2020 Когато нещата с Моуриньо не вървяха, той ми сподели: “Искам да се върна в Лион”. Аз пък му отговорих: “Не, ще се наложиш и ще успееш”. Той го направи. Да, мисля, че е допустимо да се върне в Лион. Ако към момента го държат краката и каже, че моментът да отиде и да направи нещо положително е сполучлив, той ще се върне. Ако не като състезател, мога да видя по какъв начин го прави с друга роля в клуба, може би. Знам, че в действителност го иска”, показа Джазири пред клубната телевизия на Лион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР