Нападателят на Реал Мадрид Гарет Саутгейт получава „отвратително“ отношение от

...
Нападателят на Реал Мадрид Гарет Саутгейт получава „отвратително“ отношение от
Коментари Харесай

Агентът на Бейл: Отношението на феновете на Реал към него е отвратително

Нападателят на Реал Мадрид Гарет Саутгейт получава „ непоносимо “ отношение от почитателите на отбора, съгласно сътрудника на играча Джонатан Барнет.

През предходната седмица националът на Уелс влезе в спор с последователи на Реал край подготвителната база на клуба. Те отправили хомофобски обиди към футболиста, а по автомобила му е хвърлена писалка, заяви американското издание „ The Athletic “.

Причина за напрежението сред Гарет Бейл и ентусиастите е следващата травма на играча, получена по време на паузата за националните тимове по-рано този месец.

„ Не ме интересува какво мислят тези хора. Това не е значимо. Мисля, че отношението им към Гарет е непоносимо “, разяснява Барнет.

Gareth Bale's agent hits out at "disgusting " Real Madrid fans and offers update on future
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Травмата на Бейл ще удължи отсъствието му от терените доникъде на декември. Той има единствено три мача за Реал от началото на сезона.

„ Контузията може да се случи на всеки, само че за жалост се случи на него. Трябваше да играе за Уелс, тъй като беше значимо за класирането за международното състезание “, сподели още сътрудникът на Гарет Бейл.

Колкото до бъдещето на играча, Джонатан Барнет разяснява:

„ Ще би трябвало да изчакаме и да забележим. Семейството му също живее тук. Той обича Мадрид. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР