Нападателят на Реал (Мадрид) Алваро Мората призна, че трудно би

...
Нападателят на Реал (Мадрид) Алваро Мората призна, че трудно би
Коментари Харесай

Мората: Не мисля, че ще се завърна в Реал

Нападателят на Реал (Мадрид) Алваро Мората призна, че мъчно би се върнал още веднъж в клуба. Вчера бе реализирана сделка сред испанския първенец и Челси за голмайстора и той ще носи синия екип идващия сезон. Мората ще подпише с британския първенец за 5 години и ще получава по 9 млн. евро на сезон.

“Странно лято за мен, случиха се доста неща. В последна сметка, отивам в клуба, който ме следи от няколко години. Щастлив съм. Бях подготвен за всякакво развиване, само че това беше нещото, което желаех. Тъжно е, че напущам Реал, само че се надявам в Челси всичко да се развие добре за мен”, съобщи Мората.

“Винаги ще поддържам Реал, в случай че не се изправят против Челси. Да се върна за трети път? Едва ли. Сега не мисля за това. Благодарих на Зинедин Зидан и му пожелах доста триумфи. В никакъв случай не си потеглям отчаян. Все отново през последния сезон завоювах четири купи, в това число и трофея в Шампионската лига. Радвам се, че последният път, когато облякох бялата фланелка, беше на “Сибелес”. Оставям доста другари в тима и ще продължа да подкрепям връзка с тях”, продължи нападателят.

"Нямам самообладание да стартира тренировки с новите си съотборници. Чудесно е, че още веднъж ще се събера с треньора, който сподели най-голямо доверие в мен. Нямам нищо срещу да се срещна с Реал в Шампионската лига, това ще значи, че и двата отбора са стигнали напред в шампионата. Вече приказвах със Сесар Аспиликуета. Фернандо Торес също ми даде няколко съвета”, добави Мората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР