Нападателят на РБ Лайпциг Юсуф Поулсен е възстановен от заболяване

...
Нападателят на РБ Лайпциг Юсуф Поулсен е възстановен от заболяване
Коментари Харесай

Добри новини за треньора на РБ Лайпциг преди сблъсъка със Селтик

Нападателят на Република България Лайпциг Юсуф Поулсен е възобновен от заболяване и е разполагаем за мача от Шампионската лига против Селтик, оповестиха от клуба. Поулсен пропусна по-голямата част от сезона до момента заради травма на адуктора. Той се завърна против Борусия Мьонхенгладбах на 17 септември, само че пропусна мача против Бохум през уикенда заради простуда. Република България Лайпциг приема Селтик в Шампионска лига на следващия ден, като към момента няма извоювана точка в групата. 

" Ще дадем 100 % на следващия ден. Въпреки че нямаме точки, към момента имаме късмет да излезем от групата “, сподели халфът Доминик Собослай на конференцията преди мача. „ Това, което се случи в мача ни против Шахтьор, към този момент е зад нас. Това ни научи, че би трябвало да бъдем изцяло съсредоточени във всеки мач, без значение кой е противникът “, сподели той, имайки поради провалянето с 1:4 в първия кръг. 

Треньорът Марко Розе е обезпокоен поради риска от травми заради натоварения график. Срещу Селтик неговият тим ще играе мач номер две от 13-те идни за шест седмици. " Това, което се случва във футбола сега, е на лимита ", сподели той. Розе изясни, че Лайпциг има прецизна система за наблюдаване, с цел да ревизира в каква форма са играчите. " Ние реагираме, когато даден състезател влезе в аленото поле на системата. Трябва да вземем интелигентни решения ", сподели той.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР