Нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер вече учи интензивно английски

...
Нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер вече учи интензивно английски
Коментари Харесай

Вернер интензивно изучава английски език, пече ли се трансфер?

Нападателят на Република България Лайпциг Тимо Вернер към този момент учи интензивно британски език и е разчувствуван от опцията да премине в клуб от Премиър лийг. 24-годишният състезател продължава да бъде съществено спряган за трансфер в Ливърпул, само че Челси и Манчестър Юнайтед също са кредитирали интереса си към немския стрелец.

Отборът на Юрген Клоп се смята за любимец за подписа на национала на Германия през лятото, въпреки че шефовете в Лайпциг сигнализираха, че няма питане от страна на „ червените” за футболиста на „ биковете” . Bleacher Report осведоми, че Вернер интензивно учи британски език, с цел да е подготвен при възможен предстоящ трансфер в някой клуб от Англия, като той самият е извънредно разчувствуван от тази си концепция.

Вернер впечатлява за Република България Лайцпиг през сезона, като има 27 гола в 36 мача, а в допълнение и 12 асистенции за гол. Италианският Интер Милано също желае да вземе германеца, като той би бил вид за заменяне на Лаутаро Мартинес, който може да напусне „ Джузепе Меаца”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР