Нападателят на ПСЖ спечели рекордна седма Златна топка в кариерата

...
Нападателят на ПСЖ спечели рекордна седма Златна топка в кариерата
Коментари Харесай

Стрес за Меси: Може да съборят луксозния му хотел в Барселона

Нападателят на ПСЖ завоюва рекордна седма " Златна топка " в кариерата си и е доста благополучен на терена, само че в бизнеса му има съществени разтърсвания. Според The Sun първокласният хотел на суперзвездата в Барселона може да бъде съборен.
Луксозната постройка със 77 спални, в която аржентинецът е вложил 26 милиона английски лири, не отговаряла на градските стандарти. 4-звездният MiM Sitges се намира покрай частното имение, което Лео обитаваше със фамилията си, до момента в който играеше за Барселона.
В момента се чака правосъдно решение за събарянето на парцела. Според британския таблоид Меси е схванал за заповедта за разрушение, едвам когато те са се свързали с него за коментар.
Хотелът на звездата има 77 стаи, като през летния сезон една нощувка коства 105 паунда. На покрива му има бар с басейн, както и панорамна панорама към града и Средиземно море. " MiM Sitges " разполага и с първокачествен спа център и хидротерапевтичен комплекс, който включва сауна, турска баня, сензорни душове, басейн за отдих и басейн с морска вода.
Хотелът е построен с грижа за околната среда - 80% от материалите, употребявани при построяването на постройката, са рециклирани или могат да бъдат рециклирани. В здание има контейнер за събиране на отпадните води от всеки душ, като те се филтрират по-късно и след пречистването им се употребяват в тоалетните и за поливане на растенията. Наскоро стана ясно, че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР