Нападателят на ПСЖ Неймар убеждава ръководството на клуба да привлече

...
Нападателят на ПСЖ Неймар убеждава ръководството на клуба да привлече
Коментари Харесай

Съотборник на Коутиньо в националния тим му урежда трансфер в топклуб

Нападателят на ПСЖ Неймар убеждава управлението на клуба да притегли негов съотборник в националния отбор на Бразилия. Става дума за , който продължава да не получава задоволително игрово време в . Халфът по този начин и не стана главен състезател на каталунците след прехвърлянето си при тях през януари 2018 година.
От няколко сезона Барселона търси наичн да се отърве от Коутиньо, като най-много клубът желае да се освободи от огромната му заплата. Досега бразилецът не прегръщаше тази концепция, само че скоро се появи информация, че той се е примирил и е подготвен да напусне " Камп ноу ".
Вече няколко европейски клуба бяха спрягани за негов трансфер, като даже се появи информация, че той е подготвен да се върне в бразилското състезание (). Сега обаче сънародникът му Неймар се е заел със задачата да убеди шефовете си да го вземат в Париж, написа " El Nacional ".
Коутиньо се надява да играе повече през втория полусезон, с цел да запази шансове да попадне измежду избраниците на Тите за идното Световно състезание в Катар тази година.
Купеният за 135 милиона евро от Ливърпул футболист е едно от огромните и от най-скъпите трансферни разочарования на каталунския клуб ( ). Коутиньо записа 106 мача, 25 гола и 14 асистенции в екипа на " блаугранас ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР