Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе може да премине в Манчестър

...
Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе може да премине в Манчестър
Коментари Харесай

Изненада: Манчестър Юнайтед ще опита да замени Роналдо с Мбапе

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе може да премине в Манчестър Юнайтед, с цел да размени Кристиано Роналдо, твърди „ Mirror “. 

„ Червените дяволи “ са възнамерявали солидна оферта за идващото лято, когато изтича договорът на Роналдо с клуба. Огромният скандал, който португалецът забърка с изявлението си пред Пиерс Морган, обаче може да накара британския отбор да направи опит да форсира трансферния развой. Манчестър Юнайтед има задоволително финансова мощност, с цел да заплати на 23-годишния французин 150 милиона лири, както и да му заплаща по 500 000 лири на седмица - същата сума, която получава и 37-годишният португалец. Медиите на Острова са обединени в догатките си, че Роналдо съвсем несъмнено ще напусне отбора най-късно през януари.
 Тен Хаг бил безапелационен пред шефовете на Манчестър Юнайтед за Роналдо Тен Хаг бил безапелационен пред шефовете на Манчестър Юнайтед за Роналдо
Килиан Мбапе преподписа с Пари Сен Жермен през последното лято за три години, само че в последните месеци пресата във Франция непрекъснато твърди за негови несъгласия с управлението, както и съществено неодобрение от страна на международния първенец към треньорския щаб. Неколкократно се появиха информации, че Мбапе желае да напусне " Парк де Пренс " и до този миг бяха спрягани имената на Реал Мадрид и Ливърпул. Сега обаче на пазара може да се появи нов съперник в лицето на Манчестър Юнайтед. Французинът е част от състава на Дидие Дешан за Световното състезание в Катар. 
 Кристиано Роналдо е имал среща с човек от Байерн Кристиано Роналдо е имал среща с човек от Байерн
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР