Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе бе избран за играч №1

...
Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе бе избран за играч №1
Коментари Харесай

Мбапе: Говорим с клуба и ще видим какво ще се случи

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе бе определен за състезател №1 във френската Лига 1 за сезон 2020/2021, печелейки и наградата за голмайстор на шампионата с общо 27 попадения. Въпреки това парижани не съумяха завоюват купата, откакто останаха на точка зад първенеца Лил. Френският национал обаче разяснява тематиката към своето бъдеще, откакто настойчиво е свързван с Реал (Мадрид).

„ Това, което желая, е да печеля, да усетя, че съм на място, където в действителност мога да печеля, че има стабилен план към мен. Говорим с клуба и ще забележим какво ще се случи. Винаги съм бил благополучен тук и имах четири изключителни години до момента в отбора. Всички знаят, че имам дълбока връзка с клуба, в това число с президента и почитателите. Вярвам, че ще постъпя както е редно. ПСЖ знае какъв брой съм завързан към клуба, към този град и към страната ", съобщи Мбапе пред Canal+ за бъдещето си.

" Горд съм, че приключвам като изпълнител номер 1 за трета поредна година, само че в този момент не е моментът да демонстрирам наслада. Трябва да остана спокоен и да се приготвя добре за националния тим. Аз съм просто състезател, не мога да кажа какво би трябвало да се направи в ПСЖ. Загубихме купата, в този момент е време да се концентрираме върху бъдещето “, добави нападателят, който има контракт с парижани до лятото на 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР