Нападателят на пристигна тази нощ в Торино. Испанският национал за

...
Нападателят на пристигна тази нощ в Торино. Испанският национал за
Коментари Харесай

Мората вече е в Торино

Нападателят на дойде тази нощ в Торино. Испанският национал за повторно в кариерата си ще премине в. По-късно през днешния ден той ще бъде подложен на медицински прегледи и в случай че всичко е наред, ще подпише с " бианконерите ".

Мората беше посрещнат на летището от група почитатели на Юве и няколко публицисти. 27-годишният футболист показва положително въодушевление и отвърна на поздравите.

Според Sky Sport Italia Ювентус ще заплати на Атлетико 10 млн. евро за едногодишен наем, а след края на сезона ще може или да купи нападателя за 45 млн., или да го задържи за още една година против нови 10 млн, а през лятото на 2022-а да придобие правата му за 35 млн.
Атлетико реши да се освободи от Мората, с цел да притегли. Уругваецът напуща като свободен сътрудник и към този момент одобри офертата на " дюшекчиите ".

Мората игра в Юве сред 2014 и 2016 година като преотсъпен от. Сега той не беше първи избор на клуба за нов нападател, само че договарянията с за се проточиха прекомерно дълго и шефовете на италианския първенец взеха решение да си върнат испанеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР