Нападателят на получи призна за Играч номер 1 на 12-ия

...
Нападателят на получи призна за Играч номер 1 на 12-ия
Коментари Харесай

Али Соу: С Акрапович ще опитаме да спечелим всички призове

Нападателят на получи призна за Играч номер 1 на 12-ия кръг в efbet Лига. Соу показа мнението си за идния мач с и усещанията си от новия треньор.

" Благодаря за тази премия. Щастлив съм, че я получавам още веднъж. Очаква ни значим мач с Левски. Ще опитаме да спечелим всички мачове. В това дерби би трябвало да бъдем стимулирани на най-много. Имаме нов треньор, който е доста добър. Всички в тима сме щастливи. Радваме се, че имаме него за треньор. Той ще ни помогне да израснем. Тренираме с него от няколко дни, само че има доста обещаващи неща. Ще опитаме да спечелим всички призове ".

" В момента не сме всички, тъй като някои са с националните си тимове. Ще се усещам по-добре, в случай че играем с двамата нападатели. -различно е, когато си самичък в офанзива, само че за мен няма изключително значение. В последно време играя на по-различна позиция, което ми разрешава да играя по-често отвън наказателното поле. Преди идването на Акрапович не го познавах персонално. Знаех, че е добър треньор. Когато дойде, разговаряхме. Той ми има вяра, аз му имам вяра също. Заедно ще вървим напред. Искам да се развъртвам и да означавам още голове ". efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  ЦСКА-София 18:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР