Нападателят на Пирин Марсело Бибишков замина на проби в Ювентус.

...
Нападателят на Пирин Марсело Бибишков замина на проби в Ювентус.
Коментари Харесай

Играч на Пирин отива на проби в Ювентус

Нападателят на Пирин Марсело Бибишков отпътува на проби в Ювентус.

Талантът, който е наследник на Крум Бибишков, ще опита шанса си в италианския гранд. Той трябваше да подпише първи професионален контракт с орлетата, само че избра да замине за Италия.

Марсело записа дебют Пирин на 15 годишна възраст, в мач от шампионата за Купата на България против Чавдар Етрополе. Бибишков влезе и като запаса при успеха над Лудогорец в Разград през тази пролет. Това не е първият младеж на зелените, който ще се опитва на Ботуша.

Преди него в Торино отиде Васил Христов. Пет месеца по-късно обаче Христов още веднъж е в Пирин, откакто не съумя да впечатли треньорите на юношеската групировка на " биковете ".

Старшията на Пирин Радослав Митревски изрази вяра, че в лицето на косоваря Гезим Пепси орлетата ще намерят новия Чебрайлс Макрецкис. Както стана предишното лято с изненадващата поява в Благоевград на етническия латвиец, трансформирал се в трансферната находка и трасирал с изявите си на стадион " Христо Ботев " пътя към унгарския гранд Ференцварош.

" Личи си, че е теоретичен футболист. Може да играе и като нападателен, и като отбранителен халф. Мъжко момче е и първите ми усещания са доста положителни.

Препоръчаха ни го мениджъри, проучихме го и преценихме, че дава отговор на търсения от нас профил. Юноша е на Базел. Преди да вземем дефинитивно решение обаче, държим да мине експериментален интервал. В околните дни чакаме още двама, трима чужденци ", проучва пиринският ментор, представен от " Тема Спорт ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР