Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар отнесе нова санкция -

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар отнесе нова санкция -
Коментари Харесай

Наложиха още едно наказание на Неймар

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар отнесе нова глоба - за 3+2 мача във Франция. Тя му беше наложена от локалната федерация поради случая с почитател на Рен след края на финала за Купата на страната. Тогава бразилецът удари ентусиастът, който го снимаше по пътя му към ложите.

Наказанието от три срещи е дейно и ще бъде изтърпяно в оставащите три мача на ПСЖ в Лига 1 през сезона - против Анже, Дижон и Реймс. Другите два мача са условни и ще станат ефикасни при последващо нарушение на футболиста.

Неймар влезе в спор с въпросния ентусиаст, откакто по думите на очевидци и дочути мнения той го е предизвикал с циничен коментар. Фен е обиждал и други от играчите на столичния гранд.

ПСЖ към този момент си подсигурява купата в Лига 1 и наказването на Неймар няма да има никакво значение за тима.

Отделно някогашният играч на Барселона беше глобен да не играе в идващите две срещи в европейските клубни шампионати. Това е поради острия му коментар в обществените мрежи по адрес на съдиите поради отсъдената дузпа в интерес на Манчестър Юнайтед на реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига. Лига 1 36 кръг, събота 11 май  Анже 18:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР