Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди може да не

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди може да не
Коментари Харесай

Икарди бил недоволен в ПСЖ, не се разбирал с Неймар и Мбапе

Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди може да не остане на “Парк де Пренс” за непрекъснато, като повода за това е неразбирателството му с двете най-големи звезди на тима - Неймар и Килиан Мбапе, оповестява “Екип”.

Както е известно, Икарди играе чартърен от Интер в ПСЖ до края на сезона, като поради многото му голове допреди няколко седмици се смяташе, че от френския тим ще задействат опцията за неговото откупуване в размер на 70 млн. евро. Според вестника обаче това не наподобява толкоз несъмнено, защото нападателят не поддържа положителни взаимоотношения с сътрудниците си в офанзива Неймар и Мбапе. Изданието твърди, че той се усеща изолиран от тях, като също по този начин акцентира, че двамата заобикалят да му подават топката по време на мачовете на отбора.
L’Equipe claims Mauro Icardi struggles to get along with Neymar and Kylian Mbappe at #ParisSaintGermain, leading to rumours about a possible exit. #FCIM #PSG #Ligue1 https://t.co/wZy1p495gW pic.twitter.com/vEYlTqaupd
— footballitalia (@footballitalia) March 6, 2020 В случай че бъде върнат на Интер, Икарди надали ще остане при “нерадзурите”. Отдавна се приказва, че мощен интерес към него демонстрира огромният им противник Ювентус, като неговата брачна половинка и сътрудник Уанда Нара отхвърля да отпише опцията аржентинецът да облече черно-бялата фланелка в бъдеще.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР