Нападателят на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, трябва да

...
Нападателят на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, трябва да
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ е категоричен за Мбапе: Не можем да загубим най-добрия играч в света без пари

Нападателят на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, би трябвало да подпише нов контракт, в случай че желае да остане в клуба, съобщи президентът на клуба - Насер Ал-Хелаифи, по време на конференцията, на която публично беше показан новият старши треньор на тима Луис Енирке.

Капитанът на Франция разгласи, че желае да остане на „ Парк де Пренс “ и през идващия сезон, само че също по този начин и че не има намерение да се възползва от опцията си да удължи своя договор с клуба до лятото на 2025-а година. При това състояние след година Мбапе ще може да си тръгне от първенеца в Лига 1 за без пари и да се причисли към Реал Мадрид.

Той изпрати писмо до ПСЖ предишния месец, в което съобщи, че няма желание да удължава контракта си, а по-късно разясни, че не е желал от френския клуб да му разреши да премине в испанския гранд Реал Мадрид, който предишното лято не съумя да вземе нападателя.

Ал-Хелаифи обаче изрази убеденост, че ПСЖ няма да допусне Мбапе да си тръгне без пари. Това изявление подхрани слуховете, че френският отличник е подготвен да продаде своя нападател през този трансферен прозорец, в случай че играчът не се съгласи да удължи договора си.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР