Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе смята, че е

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе смята, че е
Коментари Харесай

Мбапе призна: Не трябваше да се връщам токлова рано

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе счита, че е направил неточност с присъединяване си в дуела против Байерн Мюнхен от осминафиналите на Шампионската лига. Френският национал лекуваше травма, получена по-рано този месец, влезе като запаса в последните 30 минути на срещата в Париж. Мбапе възобнови тренировки по-рано от предстоящото и съумя да се включи в мача. 

„ Не бях на 100 %, само че се почувствах задоволително добре, с цел да опитам да помогне на съотборниците си. Като цяло не трябваше да се връщам в игра толкоз рано “, сподели Килиан Мбапе, представен от planetsport.com. „ Това са мачовете, за които работим и желаеме да играем. Да гледаш в профил е доста мъчно. Дадох всичко от себе си, само че ще се опитам да се възстановя изцяло и да бъда задоволително ефикасен “, съобщи още Мбапе, който въпреки всичко добави, че не съжалява за решението да играе.
 Познат воин зарадва Байерн в първото деяние от спектакъла против ПСЖ Познат воин зарадва Байерн в първото деяние от спектакъла против ПСЖ
„ Това са мачовете, за които работим и желаеме да играем. Да гледаш в профил е доста мъчно. Дадох всичко от себе си, само че ще се опитам да се възстановя изцяло и да бъда задоволително ефикасен “, съобщи още Мбапе, който въпреки всичко добави, че не съжалява за решението да играе.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР