Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отговори на упреците

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе отговори на упреците
Коментари Харесай

Мбапе дразни феновете на Брест след гол

Нападателят на " Пари Сен Жермен " Килиан Мбапе отговори на упреците на публицист, който разкритикува държанието на звездата по време на мача от 10-ия кръг на френското състезание с " Брест ", извоюван от парижани с 3:2. След победния гол в 89-ата минута нападателят на ПСЖ постави пръст на устните си и размаха длан, призовавайки почитателите на " Брест " да млъкнат.

Журналистът Бертран Латур е на мнение, че капитанът на френския народен тим не би трябвало да се държи по този начин.

„ Разбира се, аз също трябваше да пея с тях, когато наскърбиха мой съотборник. Някои хора в действителност в никакъв случай не са стъпвали на футболно игрище “, отговори Мбапе в обществените мрежи. 

„ Бях малко сюрпризиран от реакцията му, тъй като мисля, че е смешно. Нормално е да бъде освиркван от почитателите на другия тим, изключително като се има поради, че той е звездата, най-опасният състезател. Играчите от високо равнище би трябвало да схванат това и да се повдигнат над всичко и да не реагират по този метод, когато бъдат освирквани. Това се случва постоянно. Според мен реакцията на Мбапе е срамна ", бе мнението на старши треньорът на домакините Ерик Рой.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР