Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе не успя да

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе не успя да
Коментари Харесай

"На мен не подава така": Мбапе се ядоса на Неймар

Нападателят на " Пари Сен Жермен " Килиан Мбапе не съумя да скрие раздразнението си от Неймар, макар че тимът му победи " Монпелие " с 2:0.

Страхотно осъществяване на Идриса Гей през първата част и късен гол на Юлиан Дракслер донесоха триумфа на парижани, за които това бе осма поредна победа в Лига 1. В момента ПСЖ е водач в шампионата с задатък от 9 точки пред втория " Ланс ".

По всичко наподобява, че напрежението на върха на офанзивата на ПСЖ се повишава с всеки минал мач. Френската звезда Килиан Мбапе бе уловен от камерите да се оплаква на Идриса Гей, че Неймар не му подава по метода, по който го прави при попадението на Дракслер.

Mbappe to Idriss about Neymar:

“This beggar didn’t give me the pass”

— Fze (@Fze032)

Според RMC Sport точните думи на Мбапе са: " Той (Неймар) не ми подава по този начин ".

Реакцията на 22-годишния нападател идва единствено седмица след раздразнението на другата звезда на отбора Лионел Меси, който отхвърли да подаде ръка на Маурисио Почетино при промяната му в мача с " Олимпик " Лион.

Мбапе и Неймар са в ПСЖ от лятото на 2017 година и до неотдавна се радваха на положително партньорство на терена, само че в последно време взаимоотношенията им не са същите.

Ръководството на ПСЖ отхвърли да продаде французина на " Реал " Мадрид, с цел да бъде атакувана Шампионската лига с тримата в предни позиции - Мбапе, Неймар и Меси.

Мбапе няма гол в последните четири мача и е в най-лошата си серия от изстрели без попадение (13) от септември 2018 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР