Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе направи шокиращо признание.

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе направи шокиращо признание.
Коментари Харесай

Мбапе стресира ПСЖ: Може и да не остана 5 години

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе направи шокиращо самопризнание. Френският национал призна, че през идващия сезон сигурно ще бъде част от тима, само че не подсигурява, че ще извърши всичките 5 оставащи години по контракта си.

19-годишният гений даде искрено изявление пред „ Льо Паризиен”, в което призна, че се усеща благополучен на „ Парк де Пренс”. Новият вундеркинд на френския футбол призна, че единственото черно леке върху акцията е било отпадането против Реал Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига.

Реал Мадрид пръска милионите не за Неймар, а за Мбапе

„ Имам контракт за още 5 години и се усещам щастлив”, съобщи Мбапе. „ ПСЖ ми даде опцията да играя и да се развъртвам.”

„ През идната година ще бъда тук, само че да остана през всичките 5 години от контракта? Не зная. Ще забележим, въпреки всичко е футбол.”

„ Всички дружно се трудихме по постигането на нашите цели, тъй че в случай че има някакъв крах, то той е Шампионската лига. Въпреки това целият ни сезон не може да оценен единствено на база представянето ни в Европа.”

Маркиньос: Със сигурност оставам в ПСЖ

„ Дори всички да говореха, че сме спечелили всеки един домакински трофей, ние въпреки всичко трябваше да излезем и да го създадем.”

„ Неймар направи страховит сезон. Срамота е, че се контузи, тъй като можеше да вкара доста повече голове. Най-вероятно щеше да се съревновава с Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Мохамед Салах.”

„ Това беше първата му година, след сериозен трансфер, а той съумя да се впише и доста бързо откри формата си. Като цяло включването му беше мощно позитивно”, добави Мбапе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР