Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани е отказал предложение

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани е отказал предложение
Коментари Харесай

Кавани отказал на Манчестър Юнайтед

Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани е отказал предложение на Манчестър Юнайтед, твърди " Foot Mercato ". " Червените дяволи " незабавно търсят нападател след травмата на Маркъс Рашфорд и са създали опит да вземат уругваеца в редиците си, само че той е отклонил предлагането им.

Договорът на Кавани с ПСЖ е до лятото и по всичко проличава, че той няма да преподпише. Дори имаше информации, че той желае да бъде продаден още в този момент, защото не играе постоянно от началото на сезона. От Юнайтед са пробвали да се възползват от обстановката и са отправили предложение към 32-годишния уругваец с много солидна заплата от 10 милиона паунда на сезон и също по този начин сериозен бонус при сключване. Въпреки това голаджията е отказал на " Червените дяволи ", тъй като избира да поеме към Испания.

В последните седмици интензивно се приказва, че интерес към Кавани има от страна на Атлетико Мадрид и играчът желае да отиде точно там. Той е в полезрението и на Челси, само че наподобява и лондончани нямат огромен късмет в борбата за подписа му.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР