Нападателят на Пари Сен Жепмен Единсон Кавани заяви, че не

...
Нападателят на Пари Сен Жепмен Единсон Кавани заяви, че не
Коментари Харесай

Кавани: С Неймар се уважаваме, но не сме приятели

Нападателят на Пари Сен Жепмен Единсон Кавани съобщи, че не е другар със съотборника си Неймар, само че двамата изпитват професионално почитание един към различен.

" Неймар си има другари в ПСЖ и това са Тиаго Силва, Маркиньос и Дани Алвеш. Затова не мисля, че ние с него би трябвало да поддържаме връзка доста и да си даваме препоръки. Лично аз се пробвам да се разпределям на терена във всеки мач в интерес на тима и на сътрудниците ми. Но когато си експерт и добросъвестно се отнасяш към отговорностите си, то постоянно може да се запазят положителните връзки вътре в състава ", разяснява уругвайският голмайстор.

" Дружеските връзки пораждат въз основата на персонални качества или в случай че сте близки с някого като просвета. Ние с Неймар не сме такива другари, само че съхраняваме професионалните си връзки. С някои момчета от тима дружиш повече, с други - по-малко, само че е значимо, че всички се почитаме ", добави той.

Кавани и Неймар влязоха в борба по-рано през сезона, откакто в срещата от шестия кръг на Лига 1 против Олимпик Лион (2:0) двамата се скараха след отсъдена за парижани дузпа. Уругваецът, който е щатен реализатор на 11-метровите наказателни удари, не разреши на бразилския си съотборник да стреля от бялата точка, което докара до острата реакция от страна на Неймар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР