Нападателят на Ница Марио Балотели изобщо не остана впечатлен от

...
Нападателят на Ница Марио Балотели изобщо не остана впечатлен от
Коментари Харесай

Балотели оплю Дани Алвеш заради думите му за Астори

Нападателят на Ница Марио Балотели въобще не остана впечатлен от изявлението, което бранителят на Пари Сен Жермен Даниел Алвеш направи по адрес на умрелия им ненадейно сътрудник Давиде Астори.

Капитанът на Фиорентина бе открит мъртъв в хотелска стая в неделя, откакто не се яви на отборната закуска преди дуела с Удинезе в Серия А. Вчера беше извършена аутопсия, която откри, че 31-годишният състезател е умрял от сърдечен арест, породен от брадикардия – анормално закъснение на сърцето.

Дани Алвеш втрещи с изявление за умрелия Астори

Алвеш провокира несъгласие с думите си на конференцията преди дуела сред неговия ПСЖ и Реал Мадрид от Шампиионската лига, като сподели, че не е познавал Астори и по тази причина не е печален, а в същото време „ хиляди деца умират всеки ден без да получат същото внимание”.

Балотели не одобри добре тези думи и не се посвени да го показа посредством „ Инстаграм”. „ Това, което сподели той, не е погрежно, само че можеше да го резервира и за себе си в подобен момент”, разяснява нападателят. „ Той просто трябваше да изкаже съболезнования към фамилията и това щеше да е окей, не трябваше да приказва нелепости. Няма по какъв начин да правиш сходни мнения, когато с очите си видиш гибелта на някой различен.”

„ Той говореше за неща, които нямаха безусловно нищо общо със случилото се. Астори, апропо, беше добър човек, вежлив, а аз мога да го кажа, тъй като играхме дружно в националния тим на Италия.”

„ За страдание не мога да отида на погребението в четвъртък, тъй като имам подготовка по същото време, другояче се мятах в колата и тръгвах”, добави Балотели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР