Нападателят на националния отбор Божидар Краев говори в предаването „Домът

...
Нападателят на националния отбор Божидар Краев говори в предаването „Домът
Коментари Харесай

Краев: Основна фигура съм и не ми тежи, целта ми е да съм футболист №1 на България за 2020-а

Нападателят на националния тим Божидар Краев приказва в предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT. Футболистът на Мидтиланд приказва за дуелите на „ лъвовете “, задачите, които си е сложил и идните борби в Шампионската лига. Той показа, че е фокусиран да стане футболист №1 на България за 2020 година. Също по този начин добави, че е постижимо България да се класира на международното състезание през 2022 година.

„ Изморен съм и се пробвам да се възстановя. Настроението в тима е минорно след загубите, само че гледаме напред. По-специално в последните мачове от Лигата на нациите вместо с четири сме с една точка, само че това е, което се получи “, стартира Краев.

„ Опитваме се да няма психическо затормозяване. Гледаме напред и би трябвало да се фокусираме върху нашата игра. Никога не са били положителни настройките към тима. Аз съм експерт, работя крепко и не преставам напред. Може би и пандемията прибавя гориво в огъня – хората са пред компютрите и има доста хейт “, добави още той.

„ Уелс е най-хубавият тим в групата. Очаква ни сложен мач. Ако победим ще бъде едно изтласкване и ще работим върху това. Играчите им играят в отбори от Висшата лига. Това им е силата “, сподели нападателят.

„ Времето ще покаже дали има водачи. Навлизат доста нови играчи и дано се даде нужното време. На мен се пада да бъда съществена фигура в един от най-тежките интервали за националния тим. Готов съм за това. Не ми тежи. Справям се като експерт “, добави още Краев.

„ Очевидно е, че равнището в България е по-ниско. Цялостно би трябвало да се усъвършенства. Не съм анализатор или специалист, с цел да кажа какво би трябвало да се промени. Мисля, че е постижимо да се класираме за Световното състезание. Като виждам тогава на какви години ще сме, мисля, че ще сме в най-хубавия си интервал. Смятам, че имаме потомство, което да усъвършенства резултатите. Трябва да се даде време, с цел да укрепнем като тим. Почти във всеки мач има футболист, който да дебютира. Трябва ни време, с цел да се опознаем и стиковаме “, добави още той.

„ В кратковременен проект съм си сложил задачата да съм Футболист на България за 2020 година. Не съм сюрпризиран, че не съм капитан. Гласуваха, както би трябвало за играчите с повече опит. Много съм разчувствуван, че ще играя в Шампионската лига и желая да играя в оптимален брой мачове. Много мъчно ще излезем от групите, тъй като останалите три тима са международна класа. Но не мога да дам планирана. Имах опция да се завърна в България, само че се разминах и мисля, че по този начин е по-добре, с цел да играя повече време в чужбина. Не желая да споделям кой е отборът, всичко е конфиденциално “, разгласи нападателят.

„ Много се веселя за брат ми. Не желая да разясня и да въздействам в клуба, само че виждам, че се оправя добре “, приключи Краев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР