Нападателят на националния отбор Андрей Гълъбинов говори пред медиите на

...
Нападателят на националния отбор Андрей Гълъбинов говори пред медиите на
Коментари Харесай

Андрей Гълъбинов: Мачът с Италия е много специален за мен

Нападателят на националния тим Андрей Гълъбинов приказва пред медиите на конференцията в навечерието на мача с Италия. Второто домакинство на България в международните квалификации е на следващия ден на стадион " Васил Левски " от 21:45 часа.

" Имах проблем, само че нищо съществено не беше. Направихме резонанс и сподели тъкмо това. Разговаряхме с господин Петров и взехме решение да не играя в първия мач, с цел да съм подготвен за идната среща ", съобщи Гълъбинов.
 Ясен Петров: Три дни единствено работих с тези хора, това е нов тим
Ясен Петров: Три дни единствено работих с тези хора, това е нов тим

Специалистът даде конференция преди мача с Италия

" Не мисля, че цялата неточност е в треньора и той да поема цялата виновност. Почти невероятно е да се подготвиш добре за три дни против подобен тим, който се гради седем години. Първите минути влезнаха момчетата не добре, само че по-късно през второто полувреме реакцията беше добра. Мачът с Италия е доста специфичен за мен, тъй като през последните 15 години пребивавам там. Дано създадем добър мач и да успеем да реализираме нещо ", разяснява нападателят.
 Десподов даде Каляри на съд
Десподов даде Каляри на съд

Може да си тръгне без пари

" Не обичам да приказвам за предишното. Това беше първото нещо, за което говорихме. Трябва да продължим напред. Аз съм българин и съм горделив да играя за националния отбор. Щастлив съм, че още веднъж съм тук и ще дам всичко от себе си. Имаше горчилка от това, че не бях в състава, само че това не беше мое решение. Донарума е един от най-силните вратари в Италия. Рецептата е да му вкарам и ще се опитам да го направя. Надявам се да подценят мача, само че не съм сигурен, че това може да стане. Ще се опитаме да затрудним оптимално Италия ", добави Гълъбинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР