Нападателят на Наполи Виктор Осимен увери, че ще бъде готов

...
Нападателят на Наполи Виктор Осимен увери, че ще бъде готов
Коментари Харесай

Голаджията на Наполи успокои феновете

Нападателят на Наполи Виктор Осимен увери, че ще бъде подготвен за четвъртфиналите на Шампионската лига против Милан. Нигериецът пропуща мача с росонерите в шампионата на следващия ден вечер, поради травма получена в националния отбор. 

Първият мач е на Сан Сиро на 12 април, а по-късно решаващият на Стадио Диего Армандо Марадона на 18 април.

" Травмата не е нищо съществено, само че желая да отделя тези 10-12 дни за отмора и възобновяване ", сподели Освенхен пред TG5. " Надявам се да бъда там, само че също по този начин докторите ми споделиха и съм уверен, че ще бъда на терена против Милан ".
 ПСЖ оцени Виктор Осимен на тъкмо 100 млн. евро
ПСЖ оцени Виктор Осимен на тъкмо 100 млн. евро

Луис Кампос ще разчита на отличните си взаимоотношения с нигериеца

Междувременно Наполи има 19 точки преднина пред втория Лацио и тази разлика може да бъде увеличена този уикенд.

" Всички сме щастливи и даваме всичко от себе си, с цел да сбъднем фантазията си. Ние сме покрай задачата и нямаме самообладание тази фантазия да стане действителност. Неапол е невероятен, толкоз буен. Никога не съм получавал толкоз доста обич и нямам самообладание да чествам купата с почитателите на стадиона и по улиците ", разгласи Осимен.

Осимен се трансформира в воин за младите почитатели на Наполи, доста от които се пробват да подражават на тяхната икона, като копират неговата защитна маска и изрусена коса, макар че някои също се пробваха малко прекомерно доста и " почерняха " за карнавала. Нигерийският национал беше запитан за казуса с расизма и какво може да се направи по въпроса през 2023 година

" Ще употребявам всичко, с което разполагам, с цел да победя расизма. Не е хубаво да бъдете съдени по цвета на кожата си. Всеки родител би трябвало да накара децата си да схванат, че това не е наред. Моят сътрудник е бял, както и доста от приятелите ми и аз ги обичам всички. Трябва да сложим завършек на расизма, тъй като поврежда психически толкоз доста деца ".
 Три тима ще наддават за звездата на Наполи
Три тима ще наддават за звездата на Наполи

ВBC удостоверява, че клубът няма да договаря с никого за звездата си при оферта под 150 милиона евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР