Нападателят на Наполи Виктор Осимен не тренира пълноценно последните дни

...
Нападателят на Наполи Виктор Осимен не тренира пълноценно последните дни
Коментари Харесай

Осимен пропуска мача с Ливърпул, Спалети с контузия

Нападателят на Наполи Виктор Осимен не тренира пълноценно последните дни и най-вероятно ще пропусне дуел против Ливърпул на старта на груповата фаза на Шампионската лига. Нигерийският национал се приготвяше самостоятелно заради мускулна контузия. " Вчера Осимен усети болежка и не тренира, а през днешния ден тренира независимо. Утре ще тренира с групата, в случай че се почувства по-добре ", разяснява наставникът Лучано Спалети.

Треньорът разкри, че е имал проблеми през уикенда: " Имах случай в неделя. Получих строшаване в рамото и бях на проучвания в Милано през вчерашния ден. Пропуснах вчерашната подготовка, само че в този момент всичко е наред ".

" Шампионската лига е като увеселителен парк, има друга музика в съблекалнята, някои играчи си пускат разнообразни части за този шампионат, има неспокойствие. Това е премия за страхотната акция, която имахме предишния сезон. Когато мислиш, че си си приключил работата съвършено, играчите на Ливърпул могат да ти основат проблеми, тъй че би трябвало да си на 100% от самото начало. Трябва да очакваш всичко ", сподели още Спалети.

" Отново сме в Шампионската лига и се изправяме против една от иконите на шампионата, само че желаеме да покажем нашето равнище. Ливърпул трансформира посоката на придвижване бързо сред централните бранители и бековете. Сравнявах срещите Лацио - Наполи и Евертън - Ливърпул. В нашия мач имаше 30 тъча, а те имаха двойно повече, тъй като играят намерено и се пробват да употребяват целия терен. Опитват се да те задушат, не ти дават да дишаш. Постоянно се пробват да държат главата ти под водата ", добави наставникът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР