Нападателят на Наполи Виктор Осимен е все по-вероятно да остане

...
Нападателят на Наполи Виктор Осимен е все по-вероятно да остане
Коментари Харесай

Наполи ще удържи на натиска от Ал Хилал за Осимен

Нападателят на Наполи Виктор Осимен е все по-вероятно да остане в клуба и да подпише нов контракт. Това стана ясно, откакто се оказа, че офертата на Ал-Хилал за нигериеца е много по-ниска от предстоящото и ще бъде отхвърлена от италианския първенец, оповестява " Скай Италия ".

Очакваше се предлагането на саудитския клуб да бъде на стойност 180 милиона евро. Оказа се обаче, че то е към 100 милиона евро, а тази сума не устройва Наполи и няма да бъде призната. Иначе предлагането към Осимен по отношение на неговото заплащане е било повече от положително и играчът е бил податлив да го обмисли.

Вчера сътрудникът на нигериеца Роберто Календа е бил видян в базата на Наполи. Той обаче не е бил там, с цел да разискват предлагането на Ал-Хилал, а с цел да договаря за възобновяване на контракта на нападателя. Настоящият договор изтича през 2025 година, като от Наполи желаят да го удължат най-малко с още две.

За момента двете страни нямат изключително огромни разминавания по отношение на финансовите параметри на новия контракт. Осимен сигурно ще получи солидно нарастване на заплатата, откакто бе в основата на извоюваната от клуба купа на Италия и стана голмайстор на Серия " А " със своите 26 попадения. Проблемът към този момент е по отношение на клаузата за откупуване, която от Наполи желаят да сложат в контракта. От клуба държат тя да е в размер на 150 милиона евро, до момента в който играчът и антуражът му упорстват тя да е 110 милиона евро. Все отново договарянията не престават, като има вяра да се стигне до компромис.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР