Нападателят на Наполи Виктор Осимен бе доволен от победата над

...
Нападателят на Наполи Виктор Осимен бе доволен от победата над
Коментари Харесай

Осимен: Трябва да продължим тази инерция

Нападателят на Наполи Виктор Осимен бе удовлетворен от успеха над Ювентус (5:1) в мача от 18-ия кръг на италианското състезание. Нигериецът се отличи с две попадения и една асистенция по време на дербито против " остарялата госпожа ". 
 Спектакъл на Наполи унижи най-хубавата отбрана в Италия и сподели на Юве кой е номер 1 Спектакъл на Наполи унижи най-хубавата отбрана в Италия и сподели на Юве кой е номер 1
„ Беше фантастична вечер, давай Наполи! Поздравления за тима, огромно почитание към Ювентус за битката, само че тази победа ни трябваше повече. Доволен съм от резултата и се веселя, че способствах за триумфа на тима, като означих два гола и направих асистенция. Искаме да развием тази инерция. Винаги споделям, че имаме страховит тим с качествени играчи, само че несъмнено не можем да пренебрегнем футболистите, с които разполага Ювентус. Беше добра борба, веселя се, че победихме и би трябвало да продължим по този начин. Пътят е прекомерно дълъг, би трябвало да следваме инструкциите на треньора. Мисля, че в края на сезона имаме положителни шансове да бъдем с купа “, съобщи Осимен. 

Наполи е отпред в Серия А с 47 точки, а Ювентус е трети с 37 пункта.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР