Нападателят на може да стане футболист на Пари Сен Жермен,

...
Нападателят на може да стане футболист на Пари Сен Жермен,
Коментари Харесай

Роналдо и Меси може да не играят един срещу друг, а един с друг

Нападателят на може да стане футболист на Пари Сен Жермен, твърди " Le 10 Sport ". Той може да размени във френския клуб Килиан Мбапе, който е пред трансфер в Реал Мадрид. Според източника ПСЖ е подготвен да предприеме дейни дейности, в случай че португалецът изяви предпочитание да напусне " алените дяволи ".
От известно време се приказва, че суперзвездата не е удовлетворен от обстановката в Манчестър Юнайтед и обмисля овакантяване. Според слуховете Роналдо е уведомил своя сътрудник Жорже Мендеш, че би трябвало да му търси нов тим, в случай че нещата не се трансформират.
Ако подобен трансфер се състои, е доста евентуално Роналдо да се събере за първи път в един отбор с огромния си съперник Лионел Меси. Ако има договорка още през януари, това ще стане факт.
Петкратният притежател на " Златната топка " се завърна в британския гранд през предишното лято. Той записа 16 мача за отбора във Висшата лига, в които осъществя 8 гола и направи 3 асистенции. Отборът обаче се намира на седмото място в класирането, имайки 22 точки по-малко от водача Манчестър Сити.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР