Нападателят на МиланЗлатан Ибрахимович е все по-близо до това да

...
Нападателят на МиланЗлатан Ибрахимович е все по-близо до това да
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович направи нова крачка към завръщането си на терена

Нападателят на МиланЗлатан Ибрахимович е все по-близо до това да се завърне в игра след интервенцията на коляното си през предишния май.
 Потвърдено: Златан е навън от конфликта с Тотнъм за ШЛ, Менян остава под въпрос Потвърдено: Златан е навън от конфликта с Тотнъм за ШЛ, Менян остава под въпрос
Днес 41-годишният футболист направи първа отборна подготовка след интервенцията, както излиза наяве от фотоси, които клубът разгласява в обществените мрежи. Според локалните медии Ибрахимович се е присъединил наедно със съотборниците си единствено за първата част на заниманието, след което е траял в самостоятелен режим. Въпреки напредъка във възобновяване си шведският деец няма да реализира задачата си да се завърне на терена за първия мач на “росонерите ” против Тотнъм от 1/8-финалите на Шампионската лига, откакто клубът го остави отвън листата с записаните играчи за тези конфликти.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР