Нападателят на Милан Златан Ибрахимович е включен в състава на

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович е включен в състава на
Коментари Харесай

Ибрахимович се завръща в националния отбор

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович е включен в състава на Швеция за идните квалификации през март по пътя към Световното състезание в Катар през 2022-а година, оповестява уеб сайтът Fotboll Direkt.

Самият Златан разгласи завършек на кариерата си в националния тим през 2016-та година, а от този момент насам няколко пъти името му беше забъркано в спекулации за вероятно завръщане с жълто-синия екип.

"Златан не е споделил "не " на нашата среща. Мисля, че си поговорихме сносно, само че разговорът продължава. За това кой ще бъде включен в групата за мартенските квалификации, ще разберете на 16-и март ", съобщи националният селекционер на Швеция Яне Андерсон, представен от вестник "Експресен ".

В рамките на 6 дни през март шведите ще изиграят три дуела. На 25-ти са домакини на Грузия, а три дни по-късно гостуват на Косово. Също по този начин на 31-и март ще одобряват Естония в другарски дуел.

За "тре кронур " Ибракадабра има 116 срещи и 62 гола, които го вършат и изпълнител №1 в историята на страната. 11 пъти е бил избиран за футболист №1 на скандинавската страна.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР