Нападателят на "Милан" Златан Ибрахимович даде нов живот на една

...
Нападателят на "Милан" Златан Ибрахимович даде нов живот на една
Коментари Харесай

Изпълнителката на песента на Златан: Искам да го видя, когато е в Белград!

Нападателят на "Милан " Златан Ибрахимович даде нов живот на една ария от 1990 година След като вкара гол номер 501 в своята професионална кариера, шведът, в чиито вени тече босненска кръв, запя "Jutro je " на Нада Топчагич.

Хитът е публикуван преди 30 години, като и до през днешния ден е една от най-обичаните песни в репертоара ѝ. След късото видео със Златан, тя още веднъж се припява от стотици хора, а самата Нада, чиято кариера продължава към този момент 46 години на сръбската турбо-фолк сцена, е търсена за коментар от десетки медии, съобщи БТВ.

"Видях видеото. Много се зарадвах. Надявам се и доста желая да се срещна с него, когато пристигна в Белград ", съобщи тя пред локалното издание "Телеграф ". Всъщност една нейна млада колежка също има мотив да се радва на изявата на Златан в обществените мрежи. Футболистът не слуша истинското осъществяване на Нада. Той е заложил на кавър, изпълняван от Милица Павлович.

"Той е извънредно надарен и сполучлив. Радва се на респект в целия свят. Радвам се, че прекарва свободното си време, като се забавлява с мои осъществявания. Ще го кажа по този начин - Златан в действителност е златен! ", разяснява тя.

Двете дами ще имат късмет скоро да са покрай нападателя на "Милан ". Неговият отбор ще се изправи против "Цървена звезда " на 1/16-финал в Лига Европа. Мачът в Белград е на 18 февруари, а държавното управление обмисля да разреши на почитателите да участват по трибуните, само че при строги ограничения и съблюдаване на обществена отдалеченост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР