Нападателят на Милан - Златан Ибрахимович, даде интервю за Алберто

...
Нападателят на Милан - Златан Ибрахимович, даде интервю за Алберто
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович каза къде ще завърши кариерата си

Нападателят на Милан - Златан Ибрахимович, даде изявление за Алберто Анхела и Rai 1. Шведският деец приказва по любопитни тематики от детството и юношеството си, живота в Милано и дали счита да се откри в ломбардийския град и след края на спортната си кариера.

" Сан Сиро " има огромен резултат върху мен, тук съм бил 8-9 години, част от моята кариера е. Имах шанса да печеля значими титли, да играя с огромни първенци, да работя със страхотни треньори. Опознах и града ".

Запитан дали има специфичен обред при отбелязване на гол, Златан отговори: " Всеки гол има своя миг. Когато топката влезе във вратата, през тялото ти минава нещо необичайно, което искаш да излезе и да му се насладиш с почитателите.

Намирам нещо на трибуните - дете, човек и се концентрирам върху него. Така изваждам цялата страст. Няма нищо програмирано. Бих желал да прегърна всички, само че е малко мъчно като са 80 000 ".

" Когато бях по-млад се занимавах с таекуондо, правех доста неща в този спорт. Движенията ми бяха естествени. Другите споделяха " това не е футбол ", тъй като вкарвах с обноски, които не приличаха на футбол, само че това беше една магия ".

" Прекарах доста години тук в Милано, опознах града, който е като мой втори дом. Срещнах хора в града, които ме карат да се усещам като вкъщи си, доста ми е комфортно. Наслаждавам се, пребивавам и се усещам жив. Не е загадка, че може да остана тук след края на кариерата си ".
 Ювентус желае да се отърве от американски национал
Ювентус желае да се отърве от американски национал

Не попада в проектите на старши треньора Масимилиано Алегри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР