Нападателят на Милан - Оливие Жиру, призна, че не мисли

...
Нападателят на Милан - Оливие Жиру, призна, че не мисли
Коментари Харесай

Жиру: Не мисля за нов договор с Милан

Нападателят на Милан - Оливие Жиру, призна, че не мисли за нов контракт с „ росонерите “, само че е благополучен от това, че играе за клуба. 37-годишният футболист е измежду основните играчи за италианския гранд към този момент трети сезон поред.

От началото на сегашния сезон французинът осъществя 4 гола в първите три мача на отбора в Серия А, само че не се е разписвал към този момент месец.

" Искаме да се оправим добре против Борусия Дортмунд в Шампионската лига, по-добре в сравнение с в първия ни мач против Нюкасъл. Няма да бъде решителен конфликт, само че несъмнено ще бъде доста значим. Имаме добра композиция сред младост и опит и това ни дава убеденост ", сподели Оливие Жиру, представен от TMW, във връзка утрешното посещение на Милан в Германия.

" Надяваме се да се представим по-добре във всички шампионати, в които участваме. Имаме още по-качествени играчи от предходната година ", съобщи Жиру и добави: " Аз персонално желая да способствам повече за тима. Не съм отбелязвал известно време, само че се надявам скоро да се разпиша. "

Попитан за възможен нов контракт, нападателят отговори: " Не мисля за това сега. Концентриран съм върху това да се показва добре през годината. Винаги съм бил благополучен да съм тук, още от първия ден. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР