Нападателят на мърсисайдци Садио Мане смята, че Ливърпул може да

...
Нападателят на мърсисайдци Садио Мане смята, че Ливърпул може да
Коментари Харесай

Мане: Можем да победим Реал

Нападателят на мърсисайдци Садио Мане счита, че Ливърпул може да победи Реал Мадрид на финала в Шампионската лига, макар че тимът на Зинедин Зидан е " един от най-хубавите в света ".

" Реал е един от най-хубавите тимове в света. Ние обаче сме Ливърпул, мощни сме и можем да победим всеки. Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да спечелим финала, само че мисля, че е рано още да приказваме за него, тъй като преди този момент имаме два други мача - против Челси и Брайтън. Трябва да ги спечелим и да останем в топ 4 ", съобщи Мане.

Левият бек на мърсисайдци Андрю Робърстсън добави, че Ливърпул е в ролята на новобранец против Реал, само че това може да бъде от изгода за мърсисайдци. " Сега желаеме да се насладим на момента, че сме на край, а за Реал ще мислим по-късно. Те имат доста умел тим и в последните години играят ослепително в Шампионската лига. Разбира се, ние ще бъдат новобранците, само че от време на време това е по-добре ". Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 2 май  Рома 4:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР