Нападателят на Манчестър ЮнайтедМаркъс Рашфорд е опасен футболист и Барселона

...
Нападателят на Манчестър ЮнайтедМаркъс Рашфорд е опасен футболист и Барселона
Коментари Харесай

Рашфорд е много опасен футболист и трябва да внимаваме с него, предупреди защитник на Барселона

Нападателят на Манчестър ЮнайтедМаркъс Рашфорд е " рисков " футболист и Барселона би трябвало да внимава доста с него, предизвести защитникът  на каталунците Андреас Кристенсен в навечерието на дуела сред двата тима на елиминационните плейофи в Лига Европа. “Червените дяволи ” завоюваха 12 от 15 мача във всички шампионати след Световното състезание, а британският национал вкара 13 пъти в тази серия.

" Той е във превъзходна форма сега. Харесвам го доста и съм последовател на стила му на игра. Той е доста рисков, разполага с физическата мощност на същински централен нападател и я употребява. Истински нападател. Юнайтед като цяло е доста първокласен тим и стилът им на игра ми подхожда. Ерик Тен Хаг е вдигнал равнището в клуба, само че ние също сме в добра форма. Предстоят ни забавни мачове сред Барселона и Манчестър Юнайтед ”, разяснява Кристенсен пред клубната телевизия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР