Нападателят на Манчестър Юнайтед отговори на критиките, които поставят под

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед отговори на критиките, които поставят под
Коментари Харесай

Рашфорд: Не поставяйте под съмнение отдадеността ми към Манчестър Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед отговори на рецензиите, които слагат под въпрос отдадеността му към клуба, откакто беше отхвърлен краткотрайно заради дисциплинарни аргументи по-рано през сезона. 26-годишният футболист пропусна триумфа на Юнайтед от четвъртия кръг на „ ФА Къп “ с 4:2 против Нюпорт Кънтри предишния месец, дни откакто беше видян в нощен клуб в Белфаст.

Рашфорд завърши предишния сезон с рекордните в кариерата си 30 попадения, само че през актуалната акция съумя да се разпише единствено 5 пъти. Той е безапелационен, че е незаслужено третиран от медиите.

„ Когато позволи неточност ще бъда първият, който ще вдигне ръка и ще каже, че би трябвало да се оправя по-добре. Но, в случай че в миналото поставите под въпрос отдадеността ми към Манчестър Юнайтед, то тогава ще би трябвало да приказвам “, сподели нападателят пред „ The Players Tribune “.

„ Израснах тук. Играя за този клуб откогато бях дете. Моето семейство отхвърли пари, с които можехме да променим живота си, с цел да мода да нося тази емблема. Така че в случай че имате подозрения за любовта ми към този тим, просто ще ви помоля да деянията малко повече човещина “, сподели още Рашфорд.

Английският национал заслужи овации по време на КОВИД-19 пандемията, когато сътвори акция, имаща за цел да подкрепи децата от небогати фамилии. Това обаче не се хареса изключително на държавното управление и след това провокира противоположна реакция.

„ Просто се пробвах да употребявам гласа си и да се уверя, че няма да има гладни деца, тъй като знам какво е възприятието. По някаква причина, това накара дефинира хора да се извърнат против мен. Изглеждаше като че ли чакаха подобаващ миг да ме посочат с пръст и да кажат: „ Виждате ли кой е той в действителност “, показа Рашфорд.

Юнайтед прави разочароващ сезон, като заема шесто място във краткотрайното класиране и изостава с 8 точки от четвъртия Астън Вила. Рашфорд е безапелационен, той и съотборниците му могат доста повече и още не са споделили последната си дума.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР