Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд може да продължи кариерата

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд може да продължи кариерата
Коментари Харесай

Грийнууд може да се озове в Китай, ако Манчестър Юнайтед прекрати договора му

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд може да продължи кариерата си в китайския шампионат, твърди The Sun. 21-годишният англичанин обмисля такава алтернатива, ако управлението на „ алените дяволи “ реши да приключи контракта му. В същото време самият футболист не гори от предпочитание да играе за Юнайтед, той счита, че клубът не се е застъпил задоволително за него в обстановката с обвинявания в опит за обезчестяване и побой.

През януари 2022 година Грийнууд беше арестувана, откакто някогашната другарка на футболиста Хариет Робсън разгласява фотоси и видеоклипове, както и аудиозапис в обществените си мрежи, в които се твърди, че футболистътсе пробва да я принуди да вършат секс. Играчът беше упрекнат в опит за обезчестяване и нахлуване и беше освободен под гаранция. Манчестър Юнайтед в профил нападателя от тренировки и присъединяване в мачове за неопределен срок, а също по този начин разгласи, че ще организира вътрешно следствие на случая.

През октомври 2022 година той още веднъж беше арестуван за нарушение на гаранцията - контактуваше с Робсън. На 2 февруари полицията на Манчестър разгласи, че Грийнууд е освободен от всички обвинявания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР