Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си спомни за един

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си спомни за един
Коментари Харесай

Звезда на Юнайтед си спомни за един от най-великите моменти на Бербатов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си спомни за един от най-великите моменти в кариерата на Димитър Бербатов. Става въпрос за хеттрика на българина против Ливърпул през 2010 година.

Младият британски национал показа, че през целия си живот е бил почитател на " алените дяволи ". 22-годишният футболист влиза в школата на клуба на седемгодишна възраст, а към този момент е измежду най-хубавите нападатели в британския хайлайф.

" Първият мач, на който присъствах онлайн, беше победа над Реал Мадрид с 4:3 на " Олд Трафорд ". Роналдо вкара хеттрик за Реал. Да усетя тази атмосфера бе нещо необикновено. Юнайтед постоянно са били моят тим. Когато станах на 8-9 години, започнах да отивам на всеки домашен мач. Спомням си хеттрика на Бербатов против Ливърпул, както и мача със Сити, когато Рууни вкара оня гол със задна ножица. Мачовете, на които не можех да участвам, гледах в Ютюб. Полуфиналът в Шампионската лига против Барселона през 2008 ми беше обичан поради атмосферата. Винаги ми е харесвало да виждам историческите мачове на клуба ", описа Рашфорд в изявление за FourFourTwo.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР